Workshop Oplaadplekken

Opladen, hoe doe je dat?
Wat kenmerkt een fijne oplaadplek? Hoe creëer je zo’n plek?
Of hoe maak je van een bijeenkomst en plek waar mensen kunnen opladen?

Waarom ben je na de ene bijeenkomst gesloopt en loop je na afloop van de andere bijeenkomst over van de energie? Wat onderscheidt een gewone bijeenkomst van een bijeenkomst die je nog lange tijd bij blijft? Een onvergetelijk feest, een heerlijke vriendenavond, een gedenkwaardig gesprek of een waardevolle vergadering. Helemaal in deze tijd waarin veel dingen snel veranderen en we – ook virtueel – van het ene naar het andere rennen, zijn bijzondere bijeenkomsten een belangrijke bron van energie en plezier. Niet alleen in je vrije tijd, maar ook op je werk of op school. Daarover schreef ik  het boek: ‘Handreiking Oplaadplekken’.

Tijdens deze workshop creëren we een oplaadplek voor onszelf, deel ik mijn kennis en onderzoeken we wat bijdraagt en wat je zelf kunt doen.

Workshop:
– Check-in om kennis te maken met elkaar
– Korte toelichting op het fenomeen oplaadplekken
– Aan de hand van een oefening en dialoog ontdekken waar en waarvan we opladen als we in een groep zijn. Waar kom je graag en wat maakt dat je daar graag komt? Wat maakt dat je energie krijgt van een bijeenkomst? Welke waarden spelen daarbij een rol en welke randvoorwaarden?
– Check-out en ontdekken wat we door deze uitwisseling morgen wellicht al kunnen doen.

Praktisch
Neem contact met me op als je interesse hebt voor een groep(je) mensen. Ik kom graag naar je/jullie toe.
Renate: 06-14890474 (bellen of what’s app).

 

 

Scroll naar boven