Samaya

Op een plek midden in het Nederlandse rivierenlandschap ligt Samaya. Het is een voormalig klooster waarin nu een conferentiecentrum gevestigd is en dat daardoor een rustgevende uitstraling heeft. Een plek dus waar je ruimte en rust vindt om tot jezelf te komen en samen te leren en ontwikkelen.

De eigenaren Tonja en Mickel Bos verzorgen en ontzorgen hun gasten met aandacht. Het is er gericht op ont-moeten in de zin dat er even helemaal niets moet, waardoor er ruimte ontstaat voor persoonlijke ontwikkeling, groei in bewustzijn en het ervaren van spiritualiteit. Een waarde die daarbij vooropstaat en dagelijks invulling krijgt, is duurzaamheid. Zowel in het gebouw, de tuin en het eten als in de relaties die ze met iedere betrokkene bij Samaya aangaan. Dus niet alleen met gasten, maar ook met medewerkers, leveranciers en omwonenden.

Wat maakt dat ik graag in Samaya kom, is allereerst de fijne rustige uitstraling. Ik voel me er gezien en daardoor gemakkelijk thuis. Belangrijk is daarbij dat de woorden van Tonja en Mickel aansluiten op hun daden. Zo ontstaat er een ruimte waar ik mij veilig voel en samen met anderen thema’s kan onderzoeken. De prachtige tuin rondom het gebouw helpt daarnaast erg bij het opladen.

Samaya
Hollendewagenweg 20
Werkhoven Nederland
Scroll naar boven